Bewonerscomité Heimolen

April 2022

Voor veel van de bewoners reeds bekend, maar graag willen we nieuwe bewoners van Heimolen en omgeving attenderen op de "Buurtpreventie- whatsappgroep". Deze whatsapp-groep is bedoeld voor meldingingen van verdachte personen, inbraak, overval, brand, vernieling en andere politiezaken.

Sinds kort hebben we een nieuwe wijkagent haar naam is Christine Montenij. Ze is wijkagent voor Nieuw Borgvliet, Heimolen en omgeving. Zij is ook aanwezig in de whatsapp-groep en zal hierdoor ook geinformeerd blijven over actuele en noodzakelijke meldingen.

Voor meldingen aan de politie kan ook gebruik gemaakt worden van tel. 0900-8844 en voor anonieme zaken 0800-7000.

Het komt met enige regelmaat voor dat de Whatsapp-groep Heimolen Buurtpreventie door bewoners ook gebruikt wordt voor andere meldingen zoals meldingen over vermiste (huis)dieren of andere zaken dan voor meldingen m.b.t. veiligheid. Omdat de beheerders van de Whatsapp-groep het gevoel hebben dat bewoners wellicht ook graag andere zaken met elkaar willen delen is er in 2017 een 2de WhatsApp-groep opgezet voor Heimolen en omgeving met de naam "Prikbord Heimolen e.o." Op dit 2de Whatsapp-groep kunnen bewoners alle mededelingen of vragen kwijt die niets te maken hebben met de Whatsapp-groep Buurtpreventie.

Om deel te nemen aan WhatsApp-groep "Heimolen Buurtpreventie en/of Prikbord” stuur je een e-mailbericht aan de beheerders, naar heimolen-bp@hotmail.nl of een Whatsapp bericht naar 06 128 66 105 met vermelding van je voornaam, achternaam, adres, mobiele nummer en e-mail adres.