Bewonerscomité Heimolen

juli 2017

Het komt met enige regelmaat voor dat de WhatsApp-groep Heimolen Buurtpreventie door bewoners ook gebruikt wordt voor andere meldingen zoals meldingen over vermiste (huis)dieren of andere zaken dan voor meldingen m.b.t. veiligheid. Omdat de beheerders van de WhatsApp-groep het gevoel hebben dat bewoners wellicht ook graag andere zaken met elkaar willen delen is er nu een 2de WhatsApp-groep opgezet voor Heimolen en omgeving met de naam "Prikbord Heimolen e.o." Op dit 2de WhatsApp-groep adres kunnen bewoners alle mededelingen of vragen kwijt die niets te maken hebben met de WhatsApp-groep Buurtpreventie (melding van verdachte personen, inbraak, overval, brand, vernieling en andere politiezaken).

Om deel te nemen aan deze 2de WhatsApp-groep, genaamd "Prikbord Heimolen e.o.", stuur je een emailbericht aan de beheerder met de vermelding Prikbord, met daarbij voornaam, achternaam, adres en mobiele nummer. Je moet wel 12 jaar of ouder zijn. Het emailadres van de beheerder kunt u opvragen bij het bewonerscomité Heimolen.

Als je al deelneemt aan de WhatsApp-groep "Heimolen Buurtpreventie" dan is een emailbericht met vermelding Prikbord, voor- en achternaam voldoende.

Heeft u zich als (nieuwe) bewoner van Heimolen en omgeving nog niet opgegeven als lid van de WhatsApp-groep "Heimolen Buurtpreventie", doe dat dan vandaag nog. Elders op deze webpagina bij 'februari en mei 2014' kunt u lezen hoe u zich kunt aanmelden als lid.